You are currently viewing Autómentés M31
Autómentés M31

Autómentés M31

Sajnálatos módon számtalan ember indul úgy útnak, hogyha gépjárműve váratlanul meghibásodna, akkor ötlete se lenne, hogy kit hívjon segítségül. Közutak esetén egy lehetséges opció lehet, ha a barátokra hagyatkozunk, azonban komolyabb meghibásodás vagy autópályán esetén profi segítség szükséges.

Autómentés M31-ről? Hívja Csürök Zsolt autómentőt!

Ha járművünk az autópályán robban le, akkor mielőbbi mentésre van szükség a hatalmas autótömegek és a nagy sebesség miatt. Ebből kiindulva bármilyen problémát is észlelne gépjárművén, azonnal térjen át a leállósávba! Ön is és utasai is vegyenek fel láthatósági mellényeket, ezután pedig helyezze ki a veszélyjelző háromszöget autója mögött. Ha nem ért az autószereléshez, akkor inkább húzódjon le az útról és hívjon szakértő segítséget! A 024 autómentő megkeresés után rövid időn a helyszínre ér.

Autómentés M31 során leggyakrabban a következő hibákkal lehet találkozni:

  • Akkumulátor vagy gyújtás problémák
  • Defekt, kerékcsere
  • Kuplunghiba
  • Elektronikai meghibásodások
  • Mechanikai problémák

Az esetek többségében a felsorolt hibák megelőzhetők, ha autónkat rendszeresen szervizeljük. Soha ne induljon útra hibás autóval, ugyanis azzal önmaga és utasai mellett a többi közlekedő épségét is veszélyezteti!

Autómentés M31-re a 06-20-552-4953-as telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?