You are currently viewing Tetőtér szigetelés purhabbal
Tetőtér szigetelés purhabbal

Tetőtér szigetelés purhabbal

A tetőtér szigetelés purhabbal a leghatékonyabb!

A tetőtér szigetelése purhabbal a legmegbízhatóbb választás, mivel kiváló hő- és vízszigetelő képességgel bír. A régebbi szigetelőanyagokhoz képest egyáltalán nem esik össze, hatékony védelmet nyújt a nedvességgel és a korrózióval szemben is.  Felvitele rés- és hézagmentesen kivitelezhető, huzatmentes szigetelést biztosít.

Fontos megjegyezni, hogy a purhabot a tetőfóliára kell szórni, semmiképp sem a tetőcserépre. Miután megszilárdult, már kezdődhet is a gipszkartonozás. Nagyjából 10-15 centiméter vastag purhab réteg felvitele már nagymértékű védelmet eredményez. Felhasználása újszerű szerkezeteket létrehozását is elősegíti, de lapostető vagy padlás szigetelésére is ideális.

A purhab szinte bármilyen felszínen megtapad, így alkalmazható beton, tégla, fa, fém, pala felületen, de akár gumi- vagy bitumenlemezen is. Ebből adódóan tetőtér szigetelés purhabbal mellett a vegyület födém, pince, bármilyen fal, lábazat, de akár mezőgazdasági tárolók esetén is alkalmazható.

Összeségében a tetőtér szigetelés purhabbal kiváló védelmet nyújt a hőhidak ellen. Hosszú távon is megállja a helyét, monolitikus szigetelést nyújt. Jelentős összeget takaríthatunk meg vele az energiaköltségekből. Ráadásul az épület értékét is növeli.

Tetőtér szigeteléshez purhabbal keresse bátran a Purhab Centert!

Vélemény, hozzászólás?