You are currently viewing Miért válasszunk Mitsubishi hőszivattyút?
Miért válasszunk Mitsubishi hőszivattyút?

Miért válasszunk Mitsubishi hőszivattyút?

Sok érv szól egy Mitsubishi hőszivattyú mellett, ám mind közül talán a legfontosabb az a minőség. Úgy teljesítményben, mint extrákban is változó típusokat ajánl nekünk a cég, ha a hőszivattyú Mitsubishi névre keresnek. Ám valóban ilyen jók ezek a típusú hőszivattyúk? Ha az világszintű eladások alapnak tekinthetők egy ilyen döntés meghozatalára akkor igen. Határozottan! A kategóriák közül is kiemelkedő talán a Mitsubishi Zabudan hőszivattyú, amely a fantasztikus teljesítményének és az ár/érték arányának köszönhető. Fontos információ a specifikáció tekintetében, hogy a hőszivattyú Mitsubishi, azon belül is a Zabudan, -15 ˚C-os külső hőmérsékletig tökéletes hatásfokú.

A Mitsubishi Zabudan hőszivattyú levegő-víz típusú, amely split rendszerben működik. Ami azt jelenti, hogy külső és belső egységgel is egyaránt rendelkezik. Ezeken túlmenően pedig az egyik legjobb tulajdonsága, hogy egy Mitsubishi hőszivattyú igen nagy COP értékkel rendelkezik.

Mitsubishi Electric Zubadan/Ecodan PUHZ-SHW140YHA/ERST30C-VM2ED (14 kW)

  • fűtőteljesítmény: 14 kW
  • 3 fázisú (400 V)
  • A++ energiaosztály
  • R410A hűtőközeg
  • 2 kW-os elektromos fűtőpatron
  • HMV tartály (300 liter)

A hőszivattyú rendszer külső egységének specifikációja:

R410a hűtőközeggel rendelkezik, ami -28°C külső hőmérsékletig működik, kétventilátoros kivitelben, 3 fázisban is. A névleges fűtőteljesítménye: 14,0 kW, amely -15°C külső hőmérséklet mellett is rendelkezésre áll.

Vélemény, hozzászólás?