You are currently viewing Miért válaszd Te is a használt számítógépet a vadonatúj helyett?
Miért válaszd Te is a használt számítógépet a vadonatúj helyett?

Miért válaszd Te is a használt számítógépet a vadonatúj helyett?

Igen komoly érvek szólnak a használt asztali számítógépek mellett, az újonnan vásároltakkal szemben! Több érv kapcsán a használt számítógépek forgalmazói, valamint számítógépes szakemberek is egyetértenek.

A Jebeto Kft. budapesti székhelyű, igen elismert használt számítógép forgalmazó cég. Saját szaküzlettel rendelkezik a Szabadkai utca 9-es szám alatt. Üzletükben webáruházuk kínálata személyesen is szemügyre vehető, munkatársaik szakmai tanácsadással is foglalkoznak. Elmondásuk szerint, mint ahogyan azt a hétköznap embere is tapasztalhatja, aki új számítógép vásárlását fontolgatja, az árak manapság az egekben vannak. Egy-egy új asztali számítógép konfiguráció, vagy új laptop csillagászati összegekbe kerül és sokszor szinte megfizethetetlennek tűnik. Talán felesleges is ennyi pénzt szánni egy új számítógépre, amikor használtan is megtalálható ugyanaz a minőség és megbízhatóság számos forgalmazónál.

A használt asztali számítógép már bizonyított terhelés közben. Ha játékra használták, ha munkára. Mentes a gyári hibáktól és az igazán megbízható viszonteladó, mint amilyen a Jebeto is, tesztek sorozatán ejti át, mielőtt újra eladásra kínálja. A használt számítógépek kínálatait böngészve azonnal szembetűnik, hogy az újkori árának töredékéért vásárolható használt PC. Ugyanakkor így is kaphatunk az igényeinknek, céljainknak megfelelő, modern és újszerű, akár bivalyerős számítógépet. Ezek a használt PC-k ugyanolyan tökéletesek munkára, játékra, képszerkesztésre és videószerkesztésre, gamingre, mint egy új. Csupán sokkal jobban megéri pénzt költeni rájuk. Főleg akkor, ha az újonnan vásárolt használt asztali számítógép mellé garancia is jár. A Jebeto Kft.-nél ez minimum egy év, mely három év garanciára bővíthető.

Használt számítógép konfiguráció vásárlásakor ártól függetlenül az alábbiakat kell számításba venni:

  • Milyen processzort tartalmaz?
  • Mennyi RAM memóriával rendelkezik?
  • Milyen a grafikus kártyája?
  • Ad-e ki valamilyen fura hangot a számítógép vagy a ventilátor?
  • Terhelés alatt kikapcsol-e a számítógép?

Mindezek mellett el kell gondolkozni a szükséges kiegészítőkön is, mint például a monitor. Olyan képernyőt kell választani, amely illeszkedik maga a számítógép konfigurációjához, erejéhez.

A jebeto.hu-n forgalmazott használt számítógép garanciával konfigurációk mindegyike megbízható, gyors és karbantartott. A jebetós srácok nem csak szoftveres szempontból, de a hardver, a külső megjelenés, a gépház fizikai állapota tekintetében is igényesek. A hozzájuk kerülő számítógépek mindegyikén elvégzik a szükséges karbantartást lehetőségeikhez mérten. Csakis mindezek után kerülhet egy konfiguráció ismét a polcokra.

Náluk igény szerint alkatrészenként is összeszerelhető egy használt számítógép. Árlistájuk, a róluk írt vélemények és értékelések mind-mind minőségi munkájukat tükrözik. A Jebeto cég ugyanis száz százalékos elégedességi garanciára törekszik!

Vélemény, hozzászólás?