You are currently viewing Mitől függ az autó kerámia bevonat ára 2022-ben?
Mitől függ az autó kerámia bevonat ára 2022-ben?

Mitől függ az autó kerámia bevonat ára 2022-ben?

Mit értünk kerámia bevonat alatt?

Autója veszített a régi fényéből? Szeretné, ha autója visszakapná eredeti ragyogását? Ebben az esetben a kerámia bevonat autóra tökéletes választásnak bizonyulhat! A kerámia bevonat egy rendkívül hatásos védőréteget képez járműve felszínén, ráadásul mély színt és tükör effektust biztosít. Kiváló víz lepergető tulajdonságokkal bír, használatával jelentősen leegyszerűsödik az autótisztítás.

A kerámia bevonatnak számos előnye van!

A kerámia bevonat autóra kitűnően véd az UV-sugárzás, a gyanta, a só, a madárürülék, valamint a bogármaradványok ellen is. Ráadásul a vegyszerek és egyéb kémia anyagok sem okoznak kárt benne. Alkalmazásával autója ellenállóbb lesz a szennyeződésekkel szemben, sokkalta egyszerűbbé válik a takarítása. Emellett fontos megemlíteni, hogy a jármű értékét is jelentősen megnöveli.

Milyen feltétellel kérhető a kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat megfelelő applikálásához autója felszíne teljes mértékben karcmentes kell, hogy legyen. A PolishAngelnél természetesen a bevonat mellé kérhet autópolírozást is, így egy helyen mindkét szolgáltatást megkaphatja. A cég minden megbízás teljesítése előtt alaposan megmossa az adott autót, annak érdekében, hogy megszabaduljanak a szennyeződésektől. Ilyenkor a legapróbb por- és homokszemek is eltávolításra kerülnek, mivel ezek a polírozás során újabb karcokat hoznának létre. Amikor elkészülnek a tisztítással, kezdetét veszi az autópolírozás. Ilyenkor a kopás és a karcok mértékétől függően két lehetőség közül választhat az ügyfél. Kisebb karcok esetén fényesítő autópolírozást szoktak végezni, míg komolyabb szépséghibák kijavításához teljes (mély) polírt.

Ha autója felszíne karcmentes, akkor következhet a kerámia bevonat autóra. Ennek felvitele, valamint a száradási ideje együtt nagyjából 3-4 napot igényel, amiben természetesen benne van a kikeményedési idő is. A kerámia bevonat ára számos tényezőtől függ, befolyásolhatja:

  • a jármű mérete
  • a lakkréteg állapota
  • a bevonat tulajdonsága

Autópolírozás mellé kérjen Ön is kerámia bevonatot autóra a PolishAngeltől!

Vélemény, hozzászólás?